ΗΠΑ vs Κίνα σε πραγματικό πόλεμο των άστρων

Η βρετανική εφημερίδα The Telegraph φέρνει στο φως διπλωματικά έγγραφα που έχει το WikiLeaks, τα οποία αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ απείλησαν την Κίνα με στρατιωτικά αντίποινα, κατά τη διάρκεια ενός "μυστικού πολέμου των άστρων".

Η αμερικανική κυβέρνηση εμφανίζεται στα έγγραφα που διέρρευσαν, "εξοργισμένη" με τις δραστηριότητες της Κίνας στο διάστημα. Οι Αμερικανοί, όπως γράφει η Telegraph, απείλησαν μυστικά το Πεκίνο, σε περίπτωση που δεν σταματούσαν τις διαστημικές τους "παρανομίες". Το Πεκίνο όμως αγνόησε τις προειδοποιήσεις, της Ουάσινγκτον, και συνέχισε απρόσκοπτα, τις διάφορες δοκιμές στο διάστημα. Κατέρριψε μάλιστα αρκετούς δικούς του παλαιούς δορυφόρους όπως και έναν......αμερικανικό "μετεωρολογικό" (κατά την Ουάσινγκτον) δορυφόρο, με πύραυλο, 700 χιλιόμετρα πάνω από τη Γη, προκαλώντας σοκ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ενέργεια αυτή έφερε τις δύο χώρες στα πρόθυρα του πολέμου. Η δύο χώρες χωρίς να το γνωρίζει κυριολεκτικά κανείς έφτασαν μέχρι και τα πρόθυρα πυρηνικής σύγκρουσης τον Ιανουάριο του 2007.
Τα κινέζικα χτυπήματα, είχαν σαν αποτέλεσμα χιλιάδες κομμάτια των δορυφόρων να τεθούν σε τροχιά γύρω από τη Γη, το Πεκίνο σε μια επίδειξη δύναμης προειδοποίησε της Ηνωμένες Πολιτείες, ότι μπορεί να προκαλέσει χάος καταρρίπτοντας στρατιωτικούς και εμπορικούς δορυφόρους. Τότε προτάθηκε να χτυπηθούν στόχοι στην Κίνα από αμερικανικά βομβαρδιστικά!
Τελικά επικράτησαν οι πιο ψύχραιμες απόψεις και έτσι αποφασίστηκε τον Φεβρουάριο του 2008, οι Αμερικανοί να προχωρήσουν σε "δοκιμαστική" κατάρριψη ενός Αμερικανικού (!) προβληματικού δορυφόρου, ώστε να δείξουν στους Κινέζους ότι και οι ίδιοι έχουν τη δυνατότητα να πλήξουν στόχους στο διάστημα και άρα και κινεζικούς δορυφόρους.
Κορυφαία απειλή για τις ΗΠΑ θεωρείτε πλέον η κινεζική ικανότητα να καταρρίπτει δορυφόρους, η υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Χίλαρι Κλίντον, όταν ανέλαβε υπουργός Εξωτερικών πριν δύο χρόνια, διαμαρτυρήθηκε έντονα προς το Πεκίνο.
Οι Κινέζοι δικαιολόγησαν τη δράση τους στο διάστημα, κατηγορώντας τους Αμερικανούς ότι έχουν αναπτύξει ένα "επιθετικό" οπλικό σύστημα με ακτίνες λέιζερ, που έχει τη δυνατότητα να καταστρέφουν τους πυραύλους του εχθρού μέσα στο δικό του εναέριο χώρο. Η αποκαλύψεις της ιστοσελίδας WikiLeaks και της The Telegraph, αναδεικνύουν τους μεγάλους φόβους των δύο μεγάλων δυνάμεων, Κίνας και Ηνωμένων Πολιτειών, για τον στρατιωτικό ανταγωνισμό στο διάστημα. Ένα μήνα πριν οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν επικρίνει έντονα το Πεκίνο, για τις δοκιμαστικές καταρρίψεις δορυφόρων στις οποίες είχαν προχωρήσει οι Κινέζοι.
Ανησυχία προκαλεί μάλιστα το γεγονός ότι προς το τέλος του χρόνου που μας πέρασε (2010) ταυτόχρονα ! 3 Ρωσικοί δορυφόροι χάθηκαν στον Ειρηνικό Ωκεανό

http://nyxtobaths.blogspot.com/2011/02/vs.html


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!