Αυξήθηκαν οι άδειες κατασκευής κατοικιών στην Αυστραλία

Την μεγαλύτερη άνοδο των τελευταίων εννέα μηνών εμφάνισαν οι εγκρίσεις για την κατασκευή κατοικιών στην Αυστραλία, ενώ το εμπορικό πλεόνασμα της χώρας ήταν μεγαλύτερο από ό,τι ανέμεναν οι αναλυτές.

Ο αριθμός των αδειών για κατασκευή ή ανακαίνιση οικίας ή διαμερισμάτων, αυξήθηκε 8,7% στις 14.457 σε σχέση με το Νοέμβριο, όταν υποχώρησαν κατά 3,9% (αναθεωρημένη μέτρηση), σύμφωνα με το γραφείο στατιστικής.

Οι εισαγωγές αυξήθηκαν 1% το Δεκέμβριο και οι εξαγωγές ήταν σχεδόν αμετάβλητες, αφήνοντας ένα πλεόνασμα 1,98 δισ. δολαρίων Αυστραλίας (2 δισ. δολαρίων ΗΠΑ) που ήταν 381 εκατ. δολάρια υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Τα στοιχεία δίνουν μια ένδειξη για την οικονομία πριν τις πλημμύρες στο Queensland τον προηγούμενο μήνα και τον κυκλώνα αυτή την εβδομάδα, που προκάλεσε προβλήματα σε ένα κρατίδιο που αντιστοιχεί στο ένα πέμπτο του ΑΕΠ της χώρας.

Ο δείκτης της ανεργίας υποχώρησε στο 5% το Δεκέμβριο, που είναι το χαμηλότερο επίπεδο των δύο τελευταίων ετών τουλάχιστον, καθώς οι εταιρείες εξόρυξης αύξησαν τις προσλήψεις για να ανταποκριθούν στη ζήτηση από την Κίνα.

Πηγή:www.capital.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!