Εν αναμονή του τυφώνα Γιάσι

Μετά τις τρομακτικές πλημμύρες, που άφησαν εκατοντάδες ανθρώπους άστεγους, έρχεται ο τυφώνας Γιάσι για τους κατοίκους του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία.

Ο κυκλώνας Γιασί, ο οποίος πλησιάζει στις ακτές της Βόρειο-Ανατολικής Αυστραλίας, εκτιμάται ότι θα είναι ο πιο ισχυρός, που έπληξε ποτέ τη χώρα, ενώ αναβαθμίστηκε στην κατηγορία της μέγιστης ισχύος, που αντιστοιχεί στην ένταση πέντε καταιγίδων.

Ο τυφώνας αναμένεται να αρχίσει την προσβολή στην ακτή του Κουίνσλαντ, γύρω στις 10 το βράδυ, τοπική ώρα.

Υπό τον φόβο του καταστροφικού «χτυπήματος» του Γιάσι, οι κάτοικοι του Κουίνσλαντ εγκαταλείπουν σιγά – σιγά τα σπίτια τους, ενώ ο στρατός αδειάζει τα νοσοκομεία.

Την ίδια ώρα, τα ανθρακωρυχεία και οι σιδηροδρομικοί σταθμοί της περιοχής έχουν βάλει προσωρινά λουκέτο.

Οι αεροπορικές εταιρεία ανακοίνωσαν περισσότερες πτήσεις για το Κουινσλαντ για να βοηθήσουν τους κατοίκους, ενώ εκατοντάδες τουρίστες εγκαταλείπουν τα τουριστικά θέρετρα της περιοχής.

«Όλα δείχνουν ότι αυτός ο κυκλώνας θα είναι τρομακτικός και πάρα πολύ καταστροφικός», είπε η πρωθυπουργός της πολιτειακής κυβέρνησης στο Κουίνσλαντ Άννα Μπλάιντ.

Οι επιστήμονες μάλιστα προειδοποιούν ότι το χτύπημα του Γιάσι, θα είναι τόσο ισχυρό, όσο κανένα άλλο στην πρόσφατη ιστορία της χώρας.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!