Τεχνικός της British Airways ήταν... τρομοκράτης

Ενας τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών της British Airways, σχεδίαζε να ανατινάξει αεροσκάφος που κατευθυνόταν στις ΗΠΑ.Όπως αποκάλυψε δικαστήριο στην Βρετανία, ενώ ο... 31χρονος Ραχίμπ Καρίμ φαινομενικά δεν είχε δείξει εξτρεμιστική συμπεριφορά, επικοινωνούσε με ένα ριζοσπάστη ισλαμιστή κληρικό, τον Ανουάρ αλ Αουλάκι.

Ο κατηγορούμενος είχε το προφίλ ενός μετανάστη απο το Μπαγκλαντές, ο οποίος είχε εναρμονιστεί με τον Βρετανικό τρόπο ζωής αλλά το υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του μετά από την σύλληψή του,δίνει μία άλλη διάσταση για την ζωή του υπόπτου.

Σύμφωναμε το δικαστήριο τα στοιχεία καταδεικνύουν την προσύλωση του κατηγορουμένου σε ένα εξτρεμιστικό και θρησκευτικό σκοπό, όπου η τρομοκρατία, είναι ένα μέσο για τον σχηματισμό ενός πραγματικού ισλαμικού κράτους.

trelo kouneli


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!