Τεμπέληδες ζητιάνοι

Παράτησαν τις δουλειές τους για να γίνουν ζητιάνοι. Οι ίδιοι λένε ότι είναι «τεμπέληδες» ζητιάνοι, καθώς δεν θέλουν δουλειές με προβλήματα και άγχος.

Ο Λίντον Όουεν και ο Χοσέ Μανουέλ Κάλβο, συναντήθηκαν τυχαία σε ένα παγκάκι στη Γρανάδα. Ο πρώτος στα 37 του χρόνια ήθελε να ξεφύγει από το στρες που του δημιουργούσε η καλή, κατά τα άλλα, δουλειά του. Ο Κάλβο, 55 ετών εργαζόταν, στα κανάρια νησιά, ως τμηματάρχης σε μία εταιρία στην Τενερίφη και έβγαζε 600.000 ευρώ τον χρόνο. Εγκατέλειψε γυναίκα και παιδιά για μια ξέγνοιαστη ζωή.Επιλογή τους είναι να μένουν στο δρόμο και να ζητιανεύουν για να αγοράσουν μπύρα, κρασί, κοκαΐνη αλλά και φαγητό για την γάτα τους.

Οι τεμπέληδες ζητιάνοι διατηρούν ιστοσελίδα στο internet, ενώ για να φωτογραφηθεί κάποιος μαζί τους, θα πρέπει να τους δώσει 278 ευρώ, όπως αναγράφεται και στην ταμπέλα που έχουν πάντα μπροστά τους.

star.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!