Φάκελος με σφαίρες στην ελληνική πρεσβεία στη Μαδρίτη

«Προσέχετε πώς συμπεριφέρεστε στους κρατούμενους» Φάκελος που περιείχε οκτώ σφαίρες των 22 χιλιοστών και μία επιστολή στην οποία αναγραφόταν στα Ισπανικά «προσέχετε πώς συμπεριφέρεστε στους κρατούμενους και στους δρόμους», εστάλη το πρωί στην ελληνική πρεσβεία στη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η επιστολή δεν περιείχε όνομα αποστολέα, αλλά αντίθετα πολλά γραμματόσημα, γεγονός που γέννησε υποψίες στην ασφάλεια της πρεσβείας που ενημέρωσε την Ισπανική αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν τον φάκελο, είδαν πως μέσα υπήρχαν οι σφαίρες και η εν λόγω επιστολή. Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Στο μεταξύ, σήμερα γίνεται γνωστό πως παρόμοιος φάκελος εστάλη και εχθές στο επίτιμο προξενείο της Ελλάδας στη Βαρκελώνη.

Μετά τα δύο αυτά νέα περιστατικά, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβης Ι.Α.Ζέπος έδωσε εκ νέου οδηγίες σε όλες τις πρεσβείες και τα προξενεία της χώρας μας στο εξωτερικό να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας.

newbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!