Φορέστε το τζιν σας 15 μήνες χωρίς να το πλύνετε!

Ο Josh Le στο όνομα της επιστήμης είπε να κάνει ένα... ιδιαίτερο πείραμα, ώστε να μελετήσει τα βακτήρια.

Ο φοιτητής φορούσε το ίδιο τζιν από το Σεπτέμβριο του 2009 ως το Δεκέμβριο του 2010 χωρίς να το πλύνει, ώστε να δει πόσο βρώμικο μπορεί να γίνει. Αν και προσπαθούσε σε γενικές γραμμές να το κρατήσει καθαρό, εντούτοις είχαν πέσει επάνω του τροφές και ποτά, ενώ το καλοκαίρι το σώμα του ανέδυε ιδρώτα, κάτι που λογικά κάνει το τζιν ακόμη πιο βρώμικο. Συνολικά, φόρεσε το συγκεκριμένο παντελόνι 200 φορές, ενώ κοιμόταν με αυτό για ένα μήνα!

Σκοπός του πειράματός του ήταν να δημιουργηθεί στο τζιν ένα περιβάλλον βακτηρίων, το οποίο μετέπειτα θα μελετούσε. Μετά το πέρας των 15 μηνών, ο νεαρός μαζί με τον καθηγητή του ανάλυσαν το περιβάλλον του τζιν, το έπλυνε και το ξαναφόρεσε άλλες δυο βδομάδες χωρίς να το πλύνει. Το αποτέλεσμα; Τα βακτήρια ήταν τα ίδια!

Ο καθηγητής και ο φοιτητής κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να πλένουν λιγότερο συχνά τα ρούχα τους, ώστε να βοηθούν στην προστασία του πλανήτη και στην εξοικονόμηση νερού. Όσον αφορά, τον Josh Le, ο αδερφός του μετά το τέλος του πειράματος, του έκανε δώρο ένα νέο τζιν!

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!