Ο νεότερος παππούς ...είναι 29 ετών

Ένας 29χρονος βρετανός, θα γίνει σύντομα ο νεότερος παππούς της Βρετανίας, γιατί η έφηβη κόρη του πρόκειται να γεννήσει αυτό το μήνα.Όπως γράφει η dailymail, o παππούς δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι σαν η ιστορία να επαναλαμβάνεται.
Μου αρέσει πολύ η ιδέα το ότι θα είμαι ο νεώτερος παππούς στη Βρετανία, αλλά την ίδια στιγμή ανησυχώ που εκείνη είναι έγκυος. Είναι σε μια μικρή ηλικία και τώρα θα περάσει δύσκολες καταστάσεις..Ωστόσο, είμαστε όλοι δίπλα της και θα καλωσορίσουμε το μικρό στην οικογένεια. Είναι πολύ μικρή, αλλά ήταν αποφασισμένη να κρατήσει το παιδί. Εμείς δεν επρόκειτο να την αναγκάσουμε να κάνει κάτι άλλο. Δεν θέλουμε να μας μισήσουν τα παιδιά μας». Ο 29χρονος πρόσθεσε: «Δεν αισθάνομαι παππούς. Δεν έχω γκρίζα μαλλιά και την ακοή μου είναι κορυφαία εγκοπή. Μιλώντας από το σπίτι του στη Νότια Ουαλία, παραδέχτηκε ότι έγινε πατέρας το 1996 όταν ήταν μόλις 14. «Εκείνη ήταν τότε 18 », λέει για την γυναίκα του. Ωστόσο δηλώνουν όλοι χαρούμενοι και αυτό το μωρό θα έχει και προγιαγιά και προ- προγιαγιά. «Δεν υπάρχουν πάρα πολλές οικογένειες με έξι γενιές ζωντανές την ίδια στιγμή.», λέει ο 29χρονος παππούς.

tromaktiko


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!