Καθυστερεί η αεροπορική σύνδεση Αυστραλίας - Αθήνας

Η αυστραλιανή αεροπορική εταιρία Qantas σχεδιάζει να συνδέσει και πάλι αεροπορικά την Αυστραλία με την Αθήνα και την Ρώμη, μέσω της θυγατρικής της αεροπορικής εταιρίας, χαμηλού κόστους, Jetstar.

Όμως η έναρξη της πτήσης Αυστραλίας - Αθήνας θα καθυστερήσει για μερικούς μήνες επειδή, όπως έγινε γνωστό, η Boeing δεν είναι σε θέση να παραδώσει στην Qantas τα αεροσκάφη τύπου 787 Dreamliner τα οποία η αυστραλιανή εταιρία θέλει να δρομολογήσει στη συγκεκριμένη γραμμή.
Μάλιστα λόγω της καθυστέρησης παράδοσης των συγκεκριμένων αεροσκαφών στην Qantas η αυστραλιανή εταιρία εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τα «γερασμένα» Boeing 767 τα οποία σκόπευε να αποσύρει πριν τρία χρόνια.
Η Qantas φέρεται αποφασισμένη να προσφέρει φτηνά εισιτήρια στη συγκεκριμένη γραμμή , προκειμένου να χτυπήσει τον ανταγωνισμό που υπάρχει από άλλες εταιρίες.
real.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!