Καρφώνουν την τροχαία

Έναν πρωτότυπο τρόπο να αποφεύγουν τις κλήσεις ανακάλυψαν στην Αυστραλία. Μέσω εφαρμογής στο iphone, οι οδηγοί ειδοποιούν για τα σημεία, που εντόπισε άνδρες της τροχαίας!

Η Αυστραλία είναι μια χώρα όπου οι κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα πέφτουν σαν βροχή. Έτσι, ένας εφευρετικός παθών έφτιαξε μια εφαρμογή στο iPhone όπου οι οδηγοί μπορούν να ειδοποιούν ο ένας τον άλλον όταν εντοπίζουν την Τροχαία να κόβει κλήσεις!

"Η ιδέα μου ήρθε όταν έλαβα άλλη μια κλήση και με έπιασε κρίση" είπε ο δημιουργός του ParkPatrol, Τζόσεφ Ντάρλινγκ.

Η φθηνότερη κλήση στην Αυστραλία ανέρχεται στα 81 δολάρια, και συνήθως οι αστυνομικοί δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο στα καθήκοντα τους, λέει ο Ντάρλινγκ.

"Θα μπορούσα να σας δείξω περίπου 30 κλήσεις που πήρα τον τελευταίο χρόνο, χωρίς κανέναν λόγο. Έχω δώσει χιλιάδες δολάρια χωρίς καν να έχω κάνει σοβαρές παραβάσεις!", προσθέτει με απόγνωση.

Η εφαρμογή του λοιπόν απαιτεί ένα sign in, όπου ο χρήστης μπορεί να αναφέρει σε ποιο σημείο είδε την Τροχαία να κόβει κλήσεις, με το πάτημα ενός κουμπιού στο χάρτη!

Επιπλέον η εφαρμογή επιτρέπει στους οδηγούς να ειδοποιούνται για το πότε και πού υπάρχει αστυνομικός στην περιοχή που οδηγούν!

Το ParkPatrol διατίθεται στα Αγγλικά, τα Γερμανικά, τα Πορτογαλικά και τα Γαλλικά, και έχει αποκτήσει πολλούς φαν μέχρι στιγμής από την Ευρώπη και την Αυστραλία.

Στα Ελληνικά, πότε άραγε;

http://news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!