Βομβιστές απειλούν να ανατινάξουν ουκρανική πόλη εάν δεν πάρουν 4 εκατ. ευρώ λύτρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρωσικού Τύπου άγνωστοι βομβιστές απαιτούν ως λύτρα το ποσό των 4 εκατ. ευρώ από τις αρχές της ουκρανικές πόλης Makeevka ώστε να μην πυροδοτήσουν μια σειρά εκρηκτικών μηχανισμών που ισχυρίζονται πως έχουν τοποθετήσει σε διάφορες εγκαταστάσεις της πόλης.

Νωρίς το πρωί σήμερα σημειώθηκαν δύο εκρήξεις χαμηλής ισχύος, η μια σε τηλεφωνικό θάλαμο κοντά σε εμπορικό κέντρο και η άλλη 600 μέτρα περίπου μακρύτερα σε κάδο απορριμμάτων κοντά σε κτίριο μια τοπικής εταιρείας εξόρυξης άνθρακα. Αργότερα ένας φάκελος όπου μέσα υπήρχε γραμμένο το αίτημα των βομβιστών για την παράδοση των 4 εκατ. ευρώ βρέθηκε στο σημείο της έκρηξης μαζί με λεπτομερείς οδηγίες για τον τρόπο παράδοσης των λύτρων.

Σε περίπτωση που ικανοποιούνταν τα αιτήματά τους απειλούσαν ότι θα ακολουθούσαν τουλάχιστον 5 εκρήξεις σε διαφορετικά σημεία της πόλης με τελευταία προθεσμία στις 5 (τοπική ώρα) το απόγευμα σήμερα. Η αστυνομία της πόλης βρίσκεται σε πλήρη συναγερμό, ενώ μια ειδική ομάδα ασφαλείας του υπουργείου εσωτερικών έσπευσε επειγόντως στην περιοχή, ενώ όλοι οι πιθανοί στόχοι έχουν ήδη εκκενωθεί.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!