Ορειβάτες με κίνδυνο τη ζωή τους προσπαθούν να κατακτήσουν τον 200 μέτρων «κατεψυγμένο» καταρράκτη

Ορειβάτες με κίνδυνο τη ζωή τους προσπαθούν να κατακτήσουν τον 200 μέτρων «κατεψυγμένο» καταρράκτηΟρειβάτες με κίνδυνο της ζωής του προσπαθούν να γίνουν οι πρώτοι που θα αναρριχηθούν σε έναν γιγαντιαίο παγωμένο καταρράκτη.

Ο συνήθως μαινόμενος καταρράκτης στο Eidfjord, της Νορβηγία, σταμάτησε για λίγο την συνηθισμένη διαδρομή του λόγω του σκληρού σκανδιναβικού χειμώνα αφού πάγωσε ολοκληρωτικά με τις θερμοκρασίες να έχουν πέσει κατακόρυφα στο μείον 15.
Ο πανύψηλος καταρράκτης ανέρχεται σε ύψος 200 μέτρων αλλά κανένας δεν τον έχει επιτυχώς σκαρφαλώσει.
Αυτό όμως είναι παρελθόν αφού πλέον οι Will Gadd και Christian Pondella έγιναν οι πρώτοι που κατάφεραν να κατακτήσουν αυτόν τον παγωμένο γίγαντα.
Ο σαραντάχρονος φωτογράφος x-treme sports μίλησε για το κατόρθωμα του. «Είναι υπέροχο να είμαστε οι πρώτοι άνθρωποι που αναρριχηθήκαμε σε αυτό το καταρράκτη. Οι θερμοκρασίες έπεφταν στο μείον 10, κατά την διάρκεια της αναρρίχησης αλλά ευτυχώς τώρα είμαστε σώοι τυλιγμένοι και ζεστοί».

http://www.7news.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!