90 εγκυμονούσες σε ένα σχολείο

Το τμήμα των ανήλικων μητέρων!

Στο Frayser High School στο Μέμφις 90 μαθήτριες είναι έγκυες ή έχουν κάνει παιδί αυτό το χρόνο. Επί της ουσίας πρόκειται για το 20% των μαθητριών, κάτι που είναι αρκετά περίεργο, αφού το ποσοστό είναι παραπάνω από διπλάσιο του μέσου όρου των ανήλικων κοριτσιών που ισχύει για αυτές τις περιπτώσεις.

Η πραγματικότητα είναι ότι η περιοχή του Μέμφις είναι αρκετά υποβαθμισμένη σε σχέση με άλλες περιοχές. Επιπλέον, σε άλλα σχολεία υπάρχουν μαθήματα ειδικά για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, κάτι που λείπει στο εν λόγω σχολείο. Ωστόσο, επειδή η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη πρόκειται να ενταχθεί στο σχολείο ένα πρόσθετο πρόγραμμα με τίτλο «No Baby». Να δούμε αν θα έχει αποτελέσματα...

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!