Περισσότερα από 100 τα θύματα στην Ινδία

Πάνω από 100 προσκυνητές που επέστρεφαν από τόπο λατρείας, μετά από τελετή, έχασαν τη ζωή τους όταν τροχαίο δυστύχημα προκάλεσε πανικό σε πλήθος πιστών, που ποδοπατήθηκαν, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματούχος του ομόσπονδου Ινδικού κρατιδίου Κεράλα.

Νωρίτερα, ο Ραματσάντραν Κανταναπάλι, υπουργός αρμόδιος για ζητήματα που άπτονται των χώρων λατρείας στο κρατίδιο, είχε δηλώσει στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς ότι οι νεκροί ήταν έως και 100, με τον επίσημο απολογισμό να κάνει λόγο για 64 θύματα.

Στην τελευταία ημέρα ενός ετήσιου θρησκευτικού εορτασμού εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στο βωμό του Σαμπαριμάλα. Μετά το τέλος μιας τελετής, λεωφορείο από το γειτονικό κρατίδιο Καρνατάκα που μετέφερε πιστούς συγκρούστηκε με τζιπ με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να πέσει πάνω σε πιστούς που βάδιζαν και να προκληθεί χάος.

"Οι προσπάθειες των διασωστών είναι ιδιαίτερα δύσκολες. . . Το δυστύχημα σημειώθηκε σε πυκνό δάσος όπου οι δρόμοι είναι πολύ στενοί", είπε ο Καντανάπαλι.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!