Το οπόσουµ που ξεπέρασε σε δηµοτικότητα τη Μέρκελ...

Το πρώτο οπόσουµ - σταρ στην Ιστορία ονοµάζεται Χάιντι, έχει λευκό τρίχωµα και οφείλει τη φήµη του στα υπέροχα αλλήθωρα µάτια του.

Ζει στον ζωολογικό κήπο της Λειψίας και οι Γερµανοί που το λάτρεψαν δηµιούργησαν για... χάρη του ένα προφίλ στο facebook, το οποίο αριθµεί ήδη 110.000 φίλους – περισσότερους απ' όσους έχει στο δικό της προφίλ η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ. Οι φαν θα πρέπει να κάνουν υποµονή και να περιµένουν για να δουν τη Χάιντι από κοντά µέχρι τον Ιούλιο, όταν και θα ανοίξει για το κοινό το τµήµα «τροπικής άγριας ζωής» του ζωολογικού κήπου. Η Χάιντι πάντως ήδη έχει κλέψει τις καρδιές των Γερµανών όπως έκανε στο παρελθόν η αρκούδα Κνουτ και ο (µακαρίτης) Πολ το χταπόδι.

Κλικ από τα ΝΕΑ.

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!