ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙΡΙΚΟ «ΧΑΟΣ»

Σύμφωνα με ανακοίνωση, που εξέδωσαν επιστήμονες της Αυστραλίας, οι πλημμύρες που πλήττουν την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας, Κουίνσλαντ, οφείλονται -εν μέρει- στην κλιματική αλλαγή, η οποία οδήγησε σε ισχυρότερους μουσώνες.

Επίσης, προέβλεψαν ότι θα ακολουθήσουν πολλοί μήνες ισχυρών βροχοπτώσεων και καταιγίδων.

Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να ξέρουν αν τα φαινόμενα "Ελ Νίνιο" και "Λα Νίνια", οδηγήσουν σε παγκόσμιο καιρικό χάος, ειδικότερα στην περίπτωση, που το κλίμα γίνει θερμότερο

"Πιστεύουμε ότι μέρος της έντασης των μουσώνων, στο Κουίνσλαντ, οφείλεται στην  κλιματική αλλαγή", τόνισε ο Μάθιου Ινγκλαντ του Ερευνητικού Κέντρου για την Κλιματική Αλλαγή, του πανεπιστημίου του Σίδνεϊ.

http://www.liako.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!