“Νεκρό θέλουν οι ΗΠΑ τον Ασάνζ”

Το ενδεχόμενο καταδίκης του στην εσχάτη των ποινών χρησιμοποιούν ως επιχείρημα για τη μη έκδοση του Ασάνζ από τη Βρετανία στη Σουηδία οι συνήγοροί του....

Ειδικότερα, οι δικηγόροι του ιδρυτή της ιστοσελίδας WikiLeaks υποστηρίζουν ότι αν εκδοθεί στη Σουηδία ενδέχεται να καταλήξει τελικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα έλθει πιθανότατα αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή.

Ο 39χρονος που αναστάτωσε τις κυβερνήσεις δεκάδων χωρών με τη δημοσίευση απορρήτων εγγράφων και εξόργισε την Ουάσιγκτον εκθέτοντας τις μυστικές της υπηρεσίες, δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει τη δράση του, με την ανάρτηση στο διαδίκτυο σημαντικού όγκου απορρήτων εγγράφων, ανεξαρτήτως της έκβασης της υπόθεσής του.
ΠΗΓΗ: LAWNET.GR


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!