Η νύφη το' σκασε τρέχοντας – Δείτε το video

Φανατικός ποδοσφαιρόφιλος ο νεαρός Βέλγος υποψήφιος γαμπρός ήθελε να κάνει την πρόταση γάμου στην κοπέλα του στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα.
Ο νεαρός πήρε το μικρόφωνο από τον υπεύθυνο του γηπέδου και μετά από μία σύντομη εισαγωγή γονάτισε μπροστά στην κοπέλα του και σε χιλιάδες θεατές και της ζήτησε να παντρευτούν.
Η κοπέλα στην αρχή ξαφνιάστηκε και όταν κατάλαβε τι της ετοίμαζε ο καλός της, πήρε το βλέμμα τρομαγμένου πουλιού και αμέσως μετά εξαφανίστηκε τρέχοντας αφήνοντας τον φίλο της αμήχανο, ρεζιλεμένο και γονατιστό με ένα δαχτυλίδι στο χέρι, δίπλα από τους ποδοσφαιριστές και τους διαιτητές που περίμεναν το νεαρό να συνέλθει από το σοκ ώστε να αρχίσει ο αγώνας.

Δύσκολα ο νεαρός θα ξαναπατήσει στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, Σερκλ Μπρυζ, μετά από τέτοιο στραπάτσο μπροστά μάλιστα στα μάτια των φίλων του, αλλά δεν θα μπορεί να κρυφτεί και πουθενά αφού τον αγώνα τον έδειχνε η τηλεόραση αλλά κυρίως γιατί το video αυτό το είδαν στο διαδίκτυο 300.000 άνθρωποι.

 

 

                                                        


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!