Διάσημος ποδοσφαιριστής έκανε… στείρωση!

«Αποφάσισα να κλείσω το εργοστάσιο», δήλωσε γνωστός ποδοσφαιριστής και πατέρας τεσσάρων παιδιών, που έκανε στείρωση επειδή…αποδεικνύεται υπέρ του δέοντος «καρπερός»! 

Ο λόγος για τον Ρονάλντο, ο οποίος προτίμησε το χειρουργικό τραπέζι από τις διάφορες μεθόδους αντισύλληψης που χρησιμοποιεί ο κόσμος όλος…

«Είμαστε μια υπέροχη οικογένεια κι αυτό μας αρκεί. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κλείσω το εργοστάσιο», ήταν τα λόγια του γνωστού ποδοσφαιριστή που μάλλον δεν αντέχει ούτε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ακόμα ένα κουτσούβελο.

Η απόφαση ήρθε λίγους μήνες μετά την αναγνώριση ενός 5χρονου αγοριού, για το οποίο αποδείχθηκε μέσω DNA πως είχε έρθει στον κόσμο μετά την συνεύρεση του Ρονάλντο με το μοντέλο Μισέλ Ουμέζου

.

Πάντως, αφού δεν θα «σκοράρει» στο κρεβάτι, ελπίζουμε να σκοράρει στα γήπεδα…


gossip-tv.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!