10 χρόνια φυλακή για μια σοκολατόπιτα...

Ποινή 10 χρόνων κάθειρξης αντιμετωπίζει ένας Πολωνός, ο οποίος προσπάθησε να δωροδοκήσει δύο αστυνομικούς που ήθελαν να του δώσουν κλήση για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, με δύο κομμάτια σοκολατόπιτας!

Κατ' αρχάς διαχωρίζουμε τη θέση μας από τους αστυνομικούς: Όταν σου δίνει κάποιος ένα γλυκό που περιέχει σοκολάτα, θα είσαι τουλάχιστον χαζός αν δεν το δεχτείς... 
Στην υπόθεση τώρα, ο Πολωνός βρισκόταν σε δρόμο της ανατολικής πόλης Minsk Mazowiecki όταν οι δύο αστυνομικοί τον είδαν να κοιμάται δίπλα στο ποδήλατο του.
Οι αστυνομικοί τον ξύπνησαν και του έκαναν αλκοτέστ, το οποίο και βγήκε θετικό. 
Τότε, ο ποδηλάτης έβγαλε από την τσάντα του δύο σοκολατόπιτες και τους είπε: "Κύριοι, θα θέλατε δύο γλυκά ως πράξη ευγένειας και να με αφήσετε να φύγω γιατί μένω ακριβώς δίπλα;". 
Οι αστυνομικοί θεώρησαν την πράξη του ως απόπειρα δωροδοκίας και τον συνέλαβαν, και τώρα με αυτήν την κατηγορία αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών...!


Seleo.gr News


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!