Με μίνι στους μείον 10

Εκκλήσεις της αστυνομίας στις νεαρές Βρετανίδες.

Οι μίνι φούστες σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, τα γυμνά πόδια όταν ο καιρός απαιτεί θερμαντικές κάλτσες και τα προκλητικά τοπ εν μέσω χιονοθύελλας αποτελούν τις συνήθεις ενδυματολογικές επιλογές των νέων γυναικών στη Βρετανία.

Τους χειμερινούς μήνες είναι κοινό θέαμα στα πάρτι οι νέες γυναίκες να εμφανίζονται σχεδόν ημίγυμνες. Τώρα όμως η αστυνομία στο Νορθάμπερλαντ προειδοποιεί τις νεαρές Βρετανές να λαμβάνουν υπόψη τους τις καιρικές συνθήκες πριν ντυθούν για να βγουν έξω.

Η θερμοκρασία στη συγκεκριμένη περιοχή έπεσε στους μείον 10 και οι νέες γυναίκες καλούνται να αναλογιστούν ότι μπορεί να χρειαστεί να περιμένουν πολύ ώρα για ταξί ή λεωφορείο.

Μάλιστα, όταν είναι ντυμένες ελαφρά και καταναλώνουν αλκοόλ αυξάνεται ο κίνδυνος για υποθερμία.

newsbeast.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!