Στο ψυχιατρείο για ένα τσιγάρο

Πολύ καλύτερα θα το σκεφτεί την επόμενη φορά να ξανακαπνίσει στο χώρο εργασίας. Ο λόγος για τον δικηγόρο, Μαρκ Μούντι, ο οποίος έκανε ένα μικρό διάλλειμα από την εργασία του για να καπνίσει

. Δυστυχώς- όπως αποδείχτηκε- επέλεξε να καθίσει στο περβάζι του παραθύρου του για να απολαύσει το τσιγάρο του. Δύο διερχόμενοι αστυνομικοί είδαν τον 40χρονο δικηγόρο και θεωρώντας ότι επρόκειτο για απόπειρα αυτοκτονίας… σήμαναν συναγερμό.

Το κτίριο περικυκλώθηκε από τρία ασθενοφόρα, τέσσερα περιπολικά και οχήματα της Πυροσβεστικής. Ο κ. Μαρκ Μούντι, αφού επανέλαβε ότι κάνουν λάθος τους απαγόρευσε να εισέλθουν στο διαμέρισμά του αλλά εκείνοι κατάφεραν να τον πλησιάσουν και να του περάσουν τις χειροπέδες.

Η ταλαιπωρία όμως δεν σταματά εδώ, καθώς τον μετέφεραν σε ψυχιατρική κλινική, όπου για καλή του τύχη οι νοσηλευτές αναγνώρισαν το λάθος της αστυνομίας και τον άφησαν να φύγει.
Τώρα ο άτυχος δικηγόρος υπέβαλλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης και ζητά 40.000 δολάρια για τη ψυχική οδύνη.
zougla.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!