Ζούσε ευτυχισμένη με τον άντρα της μέχρι που ανακάλυψε ότι είναι ...γυναίκα!

Ζούσε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συζύγου της μέχρι που έμαθε πως ο άνδρας της τελικά ήταν γυναίκα κάνοντάς τη να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ο λόγος για την 26χρονη Minati Khatua και τον 28χρονο Sitakant Routray κάτοικοι της Ρουκέλα της Ινδίας με την πρώτη να κατηγορεί τον δεύτερο ότι την εξαπάτησε επειδή της συστήθηκε ως άνδρας!
Ο Sitakant Routray εμφανίστηκε ως φίλος του αδερφού της, βρήκε το νούμερο του κινητού της τηλεφώνου και άρχισε να τη φλερτάρει ασυστόλως. Όταν τελικά τα έφτιαξαν, του ζήτησε να γνωρίσει τους δικούς του και εκείνος δέχτηκε αλλά της παρουσίασε άλλους αντί των πραγματικών συγγενών του.
Μάλιστα, τα δύο αυτά άτομα ήταν και τα μοναδικά που πήγαν από το σόι του… γαμπρού γεγονός που προβλημάτισε την 26χρονη.
Ο 28χρονος μετά την τελετή πήρε ως προίκα χρυσά κοσμήματα, αυτοκίνητο και 400 ευρώ.  
Η γυναίκα άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά όταν ο σύζυγος δεν ήταν καθόλου συνεπής ως προς τα καθήκοντά του και άρχισε τις έρευνες. 
Τελικά όλα αποκαλύφθηκαν όταν η 26χρονη εισέβαλε την ώρα που ο 28χρονος έκανε μπάνιο με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθούν οι φόβοι της. 
«Οι χειρότεροι μου φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ήταν γυναίκα», είπε η νύφη.
Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια της αστυνομίας ύστερα από τις απειλές που δέχτηκε η κοπέλα από τα αδέρφια του επιτήδειου ότι αν αποκαλυφθεί το μυστικό θα τη σκοτώσουν. 

http://www.cosmo.gr/

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!