Μόδα στην Κίνα οι γυμνές γαμήλιες φωτογραφίες

Νέα μόδα έχουν γίνει στην Κίνα οι γυμνές γαμήλιες φωτογραφίες. Τα νιόπαντρα ζευγάρια ζητούν να βγάλουν γυμνές φωτογραφίες και μετά κοσμούν με αυτές το άλμπουμ τους.

Οι γυμνές φωτογραφίες κοστίζουν 350 ευρώ...
Φανταστείτε την... έκπληξη μιας πεθεράς όταν άνοιξε το γαμήλιο άλμπουμ και αντίκρισε τη νύφη της και το γιο της, να είναι σε μερικές φωτογραφίες σχεδόν γυµνοί, µε ένα διαφανές ύφασµα τοποθετημένο σε κάποια σηµεία του σώµατός τους.
Η εφημερίδα που δημοσίευσε το θέμα βρήκε στην πόλη τουλάχιστον 8 φωτογραφικά στούντιο που προσφέρουν την εν λόγω υπηρεσία. Ένα εξ αυτών, το στούντιο Σινγκσέ, έχει φωτογραφίσει από τον Μάιο 26 ζευγάρια χωρίς ρούχα.
Σύμφωνα με την «China Daily» του Πεκίνου πελάτες δεν είναι μόνο νιόπαντρα ζευγάρια αλλά... και φοιτήτριες ή γυναίκες που θέλουν να απαθανατίσουν το σώμα τους πριν μείνουν έγκυος. «Θέλω να µη λησμονηθεί η νιότη» υποστηρίζει μια 23χρονη.
Διάφορες ενώσεις αντιδρούν, όπως η Ένωση της Βιοµηχανίας των Γάµων στη Σαγκάη, όπου η πρόεδρος Χε Λίνα, υποστήριξε πως «οι γυµνές φωτογραφίες είναι νοσηρές» και ζήτησε την επέμβαση των αρχών.
Πάντως τα φωτογραφικά στούντιο δεσμεύονται να καταστρέψουν τον φάκελο των γυμνών φωτογραφιών του εκάστοτε ζευγαριού μπροστά στα μάτια των… μοντέλων

apolitistosteki


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!