Κυκλοφόρησε: αλεξίσφαιρο εσώρουχο!

Εκεί που λέμε πως δεν έμεινε τίποτε άλλο «κουφό» να δούμε ή να ακούσουμε, έρχονται οι Βρετανοί να μας διαψεύσουν: αλεξίσφαιρο εσώρουχο ετοίμασαν οι κύριοι στην Γηραιά Αλβιόνα, για να προστατεύσουν τους φαντάρους τους!

Το «τσίγκινο» ανθεκτικό βρακάκι μοιάζει με φόρμα ποδηλασίας και είναι φτιαγμένο από συνθετικό και μετάξι - μην πιάσει τον φαντάρο καμιά φαγούρα στα αχαμνά ή στα οπίσθια και τρέχει ο άνθρωπος...

Κάθε στρατιώτης που υπηρετεί στο μακρινό Αφγανιστάν θα παραλάβει 4 αλεξίσφαιρα εσώρουχα(αααχ... κι εμάς εδώ μας δίνουν μια λευκή σοβρακοφανέλα σαν αυτές των παππούδων μας), τα οποίαβγαίνουν σε μιλιταίρ αποχρώσεις για να ταιριάζουν «γάντι» με το υπόλοιπο συνολάκι!

Οι Βρετανοί, πάντως, αιτιολόγησαν το εσώρουχο λέγοντας πως πολλοί άνδρες έχουν τραυματιστεί στα γεννητικά όργανα από θραύσματα βομβών που τοποθετούνται στους δρόμους. Αλίμονο! Αμ τους έχουν χιλιόμετρα μακριά, μην γυρίσουν και... ευνούχοι!

 

star.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!