Το αμάξι σφήνωσε ανάμεσα σε 2 σπίτια!

Άγιο είχε ένας μεθυσμένος οδηγός στο Λος Άντζελες όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να εκσφενδονιστεί και να καταλήξει κολλημένο ανάμεσα σε δύο σπίτια!


Το αυτοκίνητο κόλλησε 1,5 μέτρο πάνω από το έδαφος όταν ο μεθυσμένος οδηγός του αγνόησε σήμα της αστυνομίας για έλεγχο και άρχισε να τρέχει. Το αυτοκίνητο χτύπησε το κράσπεδο και κατέληξε στριμωγμένο ανάμεσα σε δύο σπίτια.

Ο ιδιοκτήτης του ενός σπιτιού νόμιζε ότι γινόταν σεισμός από το ισχυρό τράνταγμα, ενώ το δεύτερο σπίτι ήταν άδειο καθώς πριν λίγες μέρες είχε πουληθεί. Οι ζημιές ανέρχονται στα 100.000 δολάρια, ενώ δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

                                            

 

 

 

 

newsbeast.grΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!