Πόσο μικρός είναι ο κόσμος...

Τελικά ισχύει αυτό που λένε πως όλος ο κόσμος είναι μια γειτονιά. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός πως ο ίδιος Βρετανός οδηγός τιμωρήθηκε για την ίδια οδική παράβαση από τον ίδιο αστυνομικό δύο φορές αλλά σε διαφορετικές ηπείρους; Σχεδόν απίθανο, κι όμως πραγματικό.

Συνέβη πρόσφατα στη μακρινή Νέα Ζηλανδία όταν ο αστυφύλακας Άντι Φλίτον σταμάτησε διερχόμενο όχημα και έκοψε στον οδηγό του κλήση για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Έλα όμως που το πρόσωπο του αστυφύλακα φάνηκε απροσδόκητα γνώριμο στον παραβάτη με αποτέλεσμα να του ξυπνήσει απορίες.

«Με ρώτησε εάν παλαιότερα δούλευα στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα, στον αυτοκινητόδρομο Α5 στα βόρεια της βρετανικής πρωτεύουσας; Όταν του απάντησα θετικά, βεβαιώθηκε και μου είπε πως εγώ ήμουν εκείνος που τον είχε γράψει για υπερβολική ταχύτητα στο Λονδίνο πριν από δύο χρόνια.

Πράγματι, με το που ανέφερε το περιστατικό, τον θυμήθηκα και εγώ, μετά σκάσαμε στα γέλια», δηλώνει ο αστυφύλακας Φλίντον στην εφημερίδα «New Zealand Herald». Όπως αποδείχθηκε, και οι δύο Βρετανοί είχαν στο μεσοδιάστημα μεταναστεύσει στη Νέα Ζηλανδία. Πράγματι, τελικά ο κόσμος είναι πολύ μικρός


irenepan.posterous.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!