Δάνεια με ενέχυρο ψυχές!

Έγινε  και αυτό..Στη Λετονία , μεγάλη εταιρία δίνει δάνεια με ενέχυρο την ψυχή  του δανειζόμενου..!

Όπως αποκαλύπτει η διαδικτυακή εφημερίδα Delfi , για  να μπορέσουν να πάρουν δάνειο 1.000 ευρώ , οι πελάτες υπογράφουν  συμβόλαιο , στο οποίο αναγράφεται πως σε περίπτωση που δεν θα μπορέσουν  να ξεχρεώσουν το δάνειο , οι ψυχή τους θα ανήκει στην δανείστρια εταιρία!

Η υπόθεση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων των θρησκευτικών ηγετών, οι οποίοι με κοινή ανακοίνωση αφορίζουν την...

επιχείρηση  της Δημοκρατίας της πρώην Σοβιετικής Ένωσης: «Είναι πιθανό να πρόκειται  απλώς για κυνικό σχόλιο της χρηματοοικονομικής εταιρίας , για να  προκαλέσουν το φόβο των δανειοληπτών, ώστε να αποπληρώνουν πάσει θυσία  το δάνειό τους», αναφέρεται σε κοινό ανακοινωθέν της Ευαγγελικής ,  Ορθόδοξης και Καθολικής Εκκλησίας .Όμως , οι κληρικοί επισημαίνουν ότι  δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να βρίσκεται πίσω από την εταιρία κύκλωμα  σατανιστών με σκοπό να ελέγξουν ανθρώπινες ψυχές.

Πάντως η  Λετονία είναι μια από τις χώρες που πλήττεται από την οικονομική κρίση,  ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός της έχει παραδεχτεί ότι η Δημοκρατία της  πρώην Σοβιετικής Ένωσης βρίσκεται στα πρόθυρα χρεοκοπίας.

Πηγή: http://dinatos.blogspot.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!