Οδηγούν και την σκέφτονται...

Με αποτυχία στέφθηκε η προσπάθεια των τσεχικών αρχών να πείσουν τους οδηγούς να μειώνουν ταχύτητα στα πολυσύχναστα σταυροδρόμια, ώστε να μειωθούν και τα τροχαία δυστυχήματα.

Προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα, είπαν να μην τοποθετήσουν καινούρια φανάρια και κατέφυγαν σε μία πιο... εναλλακτική ιδέα.

Τοποθέτησαν στο πλάι των δρόμων χάρτινες αστυνομικίνες, που κρατούσαν ένα "Stop", πιστεύοντας ότι έτσι θα φρενάρουν τους «γκαζάκιδες».

Το πρόβλημα ήταν ότι οι αστυνομικίνες φορούσαν μίνι φούστες και τα αποτελέσματα ήταν ακριβώς τα αντίθετα από τα επιθυμητά, καθώς οι άνδρες οδηγοί μπορεί να έκοβαν μεν ταχύτητα, αλλά για να κοιτάξουν τις καλλίγραμμες κοπέλες στις φωτογραφίες, χωρίς να προσέχουν πια το δρόμο.

Μάλιστα, κάποιοι από τους οδηγούς διαμαρτυρήθηκαν στο τσεχικό στο υπουργείο Μεταφορών, τονίζοντας ότι οι φωτογραφίες τους αποσπούν την προσοχή.

Από την πλευρά της αστυνομίας, εξήγησαν ότι λόγω της οικονομικής κρίσης, κατέφυγαν σε αυτόν τον τρόπο, καθώς ήταν ο πιο φθηνός.

skai.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!