Του φύτεψαν κάμερα στο κεφάλι για πείραμα.

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ένας καθηγητής από τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να του τοποθετηθεί κάμερα στο κρανίο, χάριν ενός προγράμματος, στο οποίο συμμετέχει εθελοντικά.

Ο καθηγητής Wafaa Bilal απέκτησε μια κάμερα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, στο πλαίσιο ενός προγράμματος που ονομάστηκε "The 3rd I".

Η βασική ιδέα του όλου εγχειρήματος είναι ως φωτογράφος και καλλιτέχνης, ο Bilal να απαθανατίζει καθημερινά τον εαυτό του, κατά τη διάρκεια διαφόρων δραστηριοτήτων του.

Οι εικόνες θα δοθούν στη συνέχεια προς επεξεργασία στο Arab Museum of Modern Art και μετά θα αποτελέσουν το αντικείμενο έκθεσης με τίτλο "Told/Untold/Retold".

Το εν λόγω πρόγραμμα, είναι το δεύτερο αυτού του είδους, που έχει μέχρι στιγμής τεθεί σε εφαρμογή. Το πρώτο, με τίτλο "Domestic Tension" του 2007 ανέδειξε τον τότε συμμετέχοντα “Καλλιτέχνη της Χρονιάς”, από τη Chicago Tribune.

news247


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!