Γδύθηκε στους -16 και τα έδειξε στην κάμερα - Δείτε το απίστευτο βίντεο

Η τρέλα τελικά δεν πάει στα βουνά αλλά στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Ένας απίστευτος τύπος δεν δίστασε αν και στη Νορβηγία είχε -16, να γδυθεί και να κυνηγήσει την κάμερα...

Το περιστατικό συνέβη πριν τον αγώνα Ρόζενμποργκ - Λεβερκούζεν για το Europa League, όταν δημοσιογράφος ήθελε μιλούσε με τον φροντιστή του γηπέδου για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου...

Ο άγνωστος εμφανίστηκε στο πλάνο, κατέβασε το παντελόνι του θέλοντας να δείξει τα κρυφά του σημεία. Ο καμεραμάν αντιλήφθηκε στο δυμβάν και έκλεισε το πλάνο δείχνοντας μόνο τον συνεντευξιαζόμενο.

Ο επιδειξίας που αγνόησε τους -16 δεν σταμάτησε ούτε και στα "κόλπα" του καμεραμάν. Άρχισε να χοροπηδάει θέλοντας να μπει στο πλάνο. Τα κατάφερε αρκετές φορές και έγινε το πρόσωπο της ημέρας αφού ήδη πάνω από 300.000 άνθρωποι έχουν δει το βίντεο μέσω του YouTube.

                                                                                 

 

 

 

 

 

NEWSIT


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!