Διημερίδα με θέμα την κλιματική αλλαγή υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Ιουνίου οργανώνεται στηνΕρμούπολη διημερίδα με θέμα «Επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην υδατική ασφάλεια και προσαρμογή των τοπικών κοινωνιών – Η περίπτωση της ν. Σύρου», διοργανώνεται από τη Σχολή Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η διημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού προγράμματος WASSERMed και έχει στόχο την παρουσίαση του θέματος της κλιματικής αλλαγής και των ενδεχόμενων επιπτώσεων της και την ανταλλαγή απόψεων με τοπικούς φορείς και την τοπική κοινωνία, προκειμένου να διαμορφωθεί μια στρατηγική προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι κύριοι Π. Ρήγας, Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Γ. Πουσσαίος, Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γ. Δεκαβάλλας, Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης και Α. Βεκρής, Πρόεδρος Δ.Σ. Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης. Συμμετέχουν επίσης ως εισηγητές οι κύριοι Α. Ανδρεαδάκης, Ειδικός Γραμματέας Υδάτων ΥΠΕΚΑ, Γ. Μακρυωνίτης, Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Η. Νόκας, Διεύθυνση Υδάτων Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και Γ. Βακόνδιος, Δ.Ε.Υ.Α. Ερμούπολης. Αποτέλεσμα του έργου θα παρουσιαστούν από τους εταίρους του έργου.

Την Παρασκευή οι εργασίες θα γίνουν στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης και το Σάββατο στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!