ΔΣ ΕΒΕΔ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ.

Με τη θετική εξέλιξη του μεγάλου ζητήματος του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ., να κυριαρχεί στη συζήτηση, συνεδρίασε εχθές η ολομέλεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.
Η αμετάκλητη απόφαση της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία καταργήθηκε το μόρφωμα του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ., ήρθε ως δικαίωση της διαχρονικής προσπάθειας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, να απαλλάξει τον επιχειρηματικό κόσμο των νησιών μας από τον πιο παράλογο και παράνομο φόρο που "σκαρφίστηκε" το βαθύ Κράτος που επί δεκαετίες λειτούργησε τη χώρα μας με μοναδικό στόχο την αυτοσυντήρηση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη δεσμεύτηκε ταυτόχρονα ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά και σε κανέναν, να ασελγήσει πάνω στην υγιή επιχειρηματικότητα. Με πίστη στην ανάγκη μιας αρμονικής συνύπαρξης με τους φορείς της αυτοδιοίκησης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου δεσμεύτηκε να εργαστεί στο πλαίσιο διεκδίκησης πρόσθετων πόρων από τα υφιστάμενα έσοδα της Κεντρικής Διοίκησης.
Μια νέα σελίδα άνοιξε στην οικονομική ιστορία του τόπου μας και ευθύνη των παραγωγικών τάξεων είναι να μην επιτρέψουν ξανά στα «φαντάσματα» του παρελθόντος να δώσουν άλλοθι στα φαινόμενα που μας οδήγησαν στις καταστάσεις που σήμερα βιώνουμε.
Η εποχή απαιτεί στροφή στην καθαρότητα, στην υπευθυνότητα, στη διαφάνεια και τον σεβασμό των συνταγματικών επιταγών. Η δε πορεία του συγκεκριμένου θέματος αποδεικνύει πως με σκληρό αγώνα όλοι οι στόχοι επιτυγχάνονται. Τον σκληρό αγώνα που τα νησιά μας σήμερα έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!