Νέες πτήσεις από Γερμανία για Κω από την GERMANIA. 6 Μαΐου το πρώτο δρομολόγιο

Οι πτήσεις εκτελούνται μια φορά την εβδομάδα. Νέες πτήσεις που θα συνδέουν την Κω με την πόλη Munster της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, από το Μάιο έχει προσθέσει η εταιρεία GERMANIA στο πρόγραμμα της.
Ο γερμανικός αερομεταφορέας Germania εισάγει στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων του 2015 νέες πτήσεις και για άλλα μέρη της Ελλάδας.Συγκεκριμένα για Κέρκυρα, Σαντορίνη, Ζάκυνθο, Ηράκλειο και Ρόδο.
Οι πτήσεις της GERMANIA για την Κω ξεκινούν από 6 Μαΐου (για την Ρόδο στις 2 Μαϊου),με το εισιτήριο αυτή την στιγμή να κοστίζει γύρω στα 129 ευρώ.Οι πτήσεις με προορισμό την Κω θα εκτελούνται μια φορά την εβδομάδα.
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!