Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου: Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογές

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογές: Πέμπτη 4/12/2014 στα νησιά Κάλυμνο, Λέρο, Αστυπάλαια, Πάτμο, Νίσυρο, Λειψούς, Αγαθονήσι και την Πέμπτη 11/12/2014 στην Κω.
 
Ανακοίνωση για τις εκλογές για το Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου
Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου ενημερώνει τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς ότι θα πραγματοποιηθούν εκλογές για νέο Δ.Σ. την Πέμπτη 4/12/2014 στα νησιά Κάλυμνο, Λέρο, Αστυπάλαια, Πάτμο, Νίσυρο, Λειψούς, Αγαθονήσι και την Πέμπτη 11/12/2014 στην Κω.
Επίσης το Δ.Σ. έχει ήδη ζητήσει από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου να δοθεί άδεια τις συγκεκριμένες ημέρες σε όλους τους συναδέλφους, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις και στη συνέχεια η εκλογική διαδικασία. Παρακαλούμε να αποσταλλεί και το σχετικό έγγραφο στα σχολεία από τη Δ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου.
Η συμμετοχή όλων στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία για το νέο Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου είναι κρίσιμη και απαραίτητη. Είναι υπόθεση όλων μας η ενίσχυση του σωματείου και οι αγώνες για μια καλύτερη ζωή, για μια δικαιότερη κοινωνία.
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                     Η Γραμματέας
Ρούσσος Μιχάλης                            Ρώϊμπα Φωτεινή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!