Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχειρηματική αποστολή Επιμελητηρίου Δωδ/σου στο Ελληνο-Τουρκικό Φόρουμ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στο Ελληνο-Τουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ 2014 που συνδιοργανώθηκε από το Enterprise Greece, την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Άγκυρα, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και τον Τουρκικό Οργανισμό DEIK, στη Σμύρνη, στις 12 Νοεμβρίου.
Στο Φόρουμ συμμετείχαν περισσότεροι από 400 εκπρόσωποι υπουργείων, θεσμικών φορέων, τοπικών παραγόντων και επιχειρήσεων και από τις δύο χώρες. Μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας είχαν προγραμματιστεί επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ 182 τουρκικών και 76 ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν και διενεργήθηκαν συνολικά 490 επιχειρηματικές συναντήσεις.
Τις εργασίες του Φόρουμ άνοιξαν ο Έλληνας Πρέσβης στην Άγκυρα κ. Κυριάκος Λουκάκης και ο Τούρκος Υφυπουργός Οικονομίας κ. Adnan Yıldırım ενώ με την παρουσία τους τίμησαν τη διοργάνωση ο Έλληνας Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας και ο Τούρκος Υπουργός Οικονομίας κ. Nihat Zeybekci.
Στο φόρουμ συμμετείχε το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου με δική του αποστολή αποτελούμενη απο οκτώ Δωδεκανήσιους επιχειρηματίες από Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Λέρο και Κάρπαθο οι οποίοι πραγματοποίησαν πλήθος επιχειρηματικών συναντήσεων υψηλού επιπέδου, προώθησαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε επιχειρήσεις της Τουρκίας και διερεύνησαν ευκαιρίες για πιθανές ελληνοτουρκικές συνεργασίες και την προώθηση του διμερούς εμπορίου. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο κ. Σαράντης Δημήτρης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, από την Κω.
Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στηρίζει διαρκώς τους επιχειρηματίες του Νομού, έχει παρουσία σε διεθνείς διοργανώσεις και συμβάλλει στη δικτύωση, την εξωστρέφεια και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας μελών του.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!