Σε Κρητικά χέρια η εταιρεία σούπερ μάρκετ «Βιδάλης»

Γεγονός θεωρείται πλέον η εξαγορά της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ "Βιδάλης" από τον Κρητικό Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό ΙΝ.ΚΑ., όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ από την Κρήτη.
Η αλυσίδα "Βιδαλης" που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Αιγαίου, με 12 καταστήματα και 400 εργαζόμενους, φαίνεται πως πέρασε σε Κρητικά χέρια, σύμφωνα με το neatv.gr, μετά την ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝ.ΚΑ.
 
Η αλυσίδα «Βιδάλης Μάρκετ», διαθέτει σούπερ μάρκετ και 4 cash and carry σε Τήνο, Σύρο, Νάξο, Πάρο ,Μήλο, Σαντορίνη, Χίο και Κάλυμνο, με 2 καταστήματα στην Πόθια και στην περιοχή "Ποταμοί". Στην Κάλυμνο η εταιρεία εμφανίστηκε περίπου πριν μια δεκαετία με ένα κατάστημα στην περιοχή Χριστού, δίπλα από το Δημοτικό Μέγαρο, ενώ στην συνέχεια επεκτάθηκε, ανοίγοντας και ένα δεύτερο στην περιοχή Ποταμοί, δίπλα από το κτίριο της πρώην ΔΟΥ Καλύμνου.
Ο ΙΝ.ΚΑ. με 30 καταστήματα και μεγάλο κύκλο εργασιών, είναι μέλος του Ομίλου "ΕΛΟΜΑΣ", ενός πανελλαδικού δικτύου αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Tα τελευταία χρόνια ο ΙΝ.ΚΑ. έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις ύψους 40 εκ. ευρώ και στα πλαίσια των επενδυτικών του στόχων εντάσσεται και η εξαγορά της αλυσίδας Βιδάλης. Να επισημανθεί ότι ο περσινός τζίρος της εταιρείας, ανέρχεται στα 43 εκ. ευρώ!
Η εξαγορά των καταστημάτων "Βιδάλης", αποτελεί μια σημαντική είδηση για την Κάλυμνο, αφού με τα δύο καταστήματα που πραγματοποιεί έναν σημαντικό κύκλο εργασιών, ενώ απασχολεί πολλούς υπαλλήλους, για τους οποίους αναμένουμε ποια θα είναι η πολιτική του "νέου ιδιοκτήτη", ευελπιστώντας πως δεν θα θιγούν τόσο οι θέσεις των εργαζομένων, όσο και οι εργασιακές τους σχέσεις και τα δικαιώματά τους.
 
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!