Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου : ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου κατόπιν αιτήματος της Ένωσης προσωπικού του Λιμενικού Σώματος του Νομού Δωδεκανήσου, σήμερα Τρίτη 26 Αυγούστου 2014, παρέδωσε φαρμακευτικό υλικό για τη προστασία των στελεχών της Ένωσης.
Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν 20 κιβώτια με γάντια, μάσκες, γάζες, χάπια ναυτίας καθώς και συσκευασίες με οινόπνευμα και αντισηπτικό υγρό.
Η ποσότητα του φαρμακευτικού υλικού θα διανεμηθεί σε συνολικά 20 υπηρεσίες -Πλωτά και Λιμενικά καταστήματα- συνολικής δύναμης 340 ατόμων.
Η χορηγία του φαρμακευτικού υλικού γίνεται στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου με το Λιμενικό Σώμα και της συνεχούς υποστήριξης των Υπηρεσιών και του προσωπικού του νομού Δωδεκανήσου.
Στη συνάντηση τονίστηκε ιδιαίτερα το γεγονός πως ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου είναι ο μόνος Φαρμακευτικός Σύλλογος ανά την Ελλάδα ο οποίος δέχεται να εκτελούνται οι συνταγές των ασφαλισμένων του Λιμενικού σώματος επί πιστώσει, διευκολύνοντας έτσι τα μέγιστα τη φαρμακευτική περίθαλψη των εργαζομένων στο Λιμενικό Σώμα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!