Κάντε ανακύκλωση γιατί χανόμαστε!

Η ανακύκλωση εξελίσσεται σε μια από τις πλέον κερδοφόρες βιομηχανίες, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες. Ο προϊστάμενος του γραφείου Εναλλακτικής Διαχείρισης, Συσκευασιών και Άλλων Προϊόντων, Αδαμάντιος Σκορδίλης, δήλωσε ότι «τρίτη σε τζίρο σε παγκόσμια κλίμακα έρχεται η βιομηχανία της ανακύκλωσης, δεν έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση και βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Για την Ελλάδα η ανακύκλωση είναι επιτακτική ανάγκη».

Η Ελλάδα πάντως μοιάζει αδιάφορη σε αυτό που συμβαίνει, παρόλο που δεν έχει τις πρώτες ύλες για τα πλαστικά, το χαρτί, το γυαλί και το μέταλλο. «Η ανακύκλωση είναι από τις πιο κερδοφόρες βιομηχανίες. Κατατάσσεται τρίτη μετά τα πετρέλαια και τα όπλα και ξεπέρασε και τις φαρμακοβιομηχανίες", πρόσθεσε ο κ. Σκορδίλης.

Η μόνη ενδεδειγμένη λύση διαχείρισης σκουπιδιών στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι η ανακύκλωση. Φτάνει να δούμε εάν η εκπαίδευση θα φέρει κάποια στιγμή τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση πάνω στο περιβάλλον.

queen.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!