Έως 10 τυφώνες θα «γεννήσει» φέτος ο Ατλαντικός

Τρεις έως έξι από τους τυφώνες ενδέχεται να αναβαθμισθούν σε φαινόμενα Κατηγορίας 3, ή ανώτερης, τα οποία θα συνοδεύονται από ανέμους έντασης 177 χλμ./ώρα, τονίζει η Διεύθυνση.

Έξι έως 10 τυφώνες θα 'γεννηθούν' κατά την περίοδο του 2011 στην διάρκεια της οποίας τέτοια φαινόμενα εκδηλώνονται στον Ατλαντικό, προέβλεψε σήμερα η κυβερνητική μετεωρολογική υπηρεσία των ΗΠΑ.

Στο πρώτο της δελτίο πρόβλεψης για την εποχή των τροπικών καταιγίδων, η οποία ξεκινά από την 1η Ιουνίου, η Εθνική Διεύθυνση Ωκεάνιων και Ατμοσφαιρικών προβλέψεων (ΝΟΑΑ) προβλέπει 12 με 18 'επώνυμες' καταιγίδες, από τις οποίες οι 6 με 10 θα εξελιχθούν σε τυφώνες.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!