Επιτέλους καθαρίστηκαν τα φύκια στο Μαστιχάρι...

Αυτή τη φορά χωρίς να χρειαστεί να γίνει "καταδρομική" ενέργεια (στην πρόσφατη Λαϊκή συνέλευση στο Μαστιχάρι ειπώθηκε ότι σχεδίαζαν να κάνουν την επέμβαση μεταμεσονύκτιες ώρες για τον φόβο "καρφώματος" στο Λιμεναρχείο).

 

Τελικά μετά την εξασφάλιση των σχετικών αδειοδοτήσεων (για τις οποίες επίσης "ερίζουν" νυν και πρώην δημοτική αρχή) ο καθαρισμός έγινε το διήμερο αυτό χωρίς κανένα πρόβλημα όπως έδειξε το ρεπορταζ της δημοτικής τηλεόρασης.

Επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μ. Φάκκος δήλωσε ότι οι καθαρισμοί θα γίνονται σε τακτική πλέον βάση ώστε να μην παρουσιαστεί και πάλι έντονο πρόβλημα δυσοσμίας στην τουριστική αυτή περιοχή, ενώ η βελτιωτική παρέμβαση που σχεδιάζεται στο Λιμάνι του Μαστιχαριού (δεν θα εξελείψει αλλά θα περιορίσει το πρόβλημα) σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο προγραμματίζεται να γίνει τον Οκτώβριο...

- www.aegeanews.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!