Ψάχνει τον τέλειο οργασμό

Ένας επιστήμονας προσπαθεί να βρει τον τρόπο ώστε να  έχουν οι γυναίκες τον τέλειο οργασμό.Πρόκειται για τον Μπάρυ Κόμισαρκ  τον μεγαλύτερος ειδικό στον κόσμο για τις συνέπειες του αποκαλούμενου  "Big O" που  έχουν στο μυαλό τους οι γυναίκες .

Ο τυχερός 68χρονος γιατρός  έχει ορδές  εθελοντριών που αυνανίζονται μπροστά του για το καλό της επιστήμης!
Αλλά όπως δηλώνει ο ίδιος  "ενδιαφέρομαι μόνο για τις  ορμόνες τους, και πως καταλήγουν οι νευρώνες στον εγκέφαλό τους".
Ο Κόμισαρκ  που είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Νιου Τζέρσεϊ, πιστεύει επίσης ότι  η  έρευνα του θα βοηθήσει να βρεθούν  φάρμακα για την ανακούφιση του πονοκέφαλου.
Όπως δήλωσε "Ενδιαφέρομαι για τη σχέση μεταξύ της απόλαυσης και του πόνου, που είναι οριακή όσον αφορά το τι συμβαίνει στον εγκέφαλο. Ο οργασμός ενεργοποιεί το ίδιο τμήμα του εγκεφάλου, όπως ο πόνος".
Ο γιατρός παράλληλα   εργάζεται  για την αποκατάσταση των "σεξουαλικών αισθημάτων" σε ανθρώπους που έχουν παραλύσει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!