Τι προτιμούν οι γυναίκες

Έρευνα του Ινστιτούτου σεξουαλικής υγείας έδωσε την απάντηση για το αν οι γυναίκες προτιμούν τους νεότερους ή τους μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες. Σύμφωνα με την έρευνα 1.800 γυναίκες ηλικίας 34 έως 45 ετών, το 40% δήλωσε ότι ...

προτιμά τους μικρότερους σε ηλικία εραστές από αυτές

Περίπου οι μισές θα χώριζαν ενώ το 48% θα επέλεγε άλλο ερωτικό σύντροφο εάν δεν ήταν ικανοποιημένες από αυτόν που ήδη έχουν, καθώς γνωρίζουν ότι η σεξουαλική υγεία παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή.

Οι γυναίκες επιζητούν την ομορφιά στον άντρα και συγκεκριμένα δίνουν μεγάλη σημασία στην περιοχή των γλουτών, της πλάτης, των ποδιών και του στέρνου των ανδρών.

48% Θα άλλαζε σύντροφο αν δεν ικανοποιούνταν σεξουαλικά και το μόνο σχόλιο είναι ότι το υπόλοιπο 52% θα πρέπει να αρκεστεί με το πορτοφόλι του συντρόφου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!