Άνοιξη!!!!

Είμαστε για τα καλά στην άνοιξη. Μπορεί κάποιες μέρες να μας τα χαλά ο καιρός, άλλες όμως επανορθώνει για τα καλά. Η άνοιξη είναι μία εποχή που μας γεμίζει αισιοδοξία και διάθεση για αλλαγές. Οι ηλιόλουστες μέρες, τα λουλούδια που ανθίζουν φωτίζουν τη διάθεσή μας. Η άνοιξη σηματοδοτεί την αισιοδοξία στη ζωή μας, την ανανέωση και το ξεκαθάρισμα στις σχέσεις μας. Είναι η κατάλληλη εποχή για να γυμναστούμε, να βρεθούμε κοντά στη φύση, να ταξιδέψουμε, να ερωτευτούμε, να αισθανθούμε αισιόδοξα, ακόμα και αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος!!         

                                                  

Την εποχή της άνοιξης εξαιτίας της ανεβασμένης θερμοκρασίας αυξάνεται η παραγωγή των ενδορφινών, των ορμονών της ευτυχίας. Γι αυτό είναι η κατάλληλη εποχή να ερωτευτούμε ή να ξανά ερωτευτούμε το ταίρι μας.
Η άνοιξη συμβολίζει την ελπίδα και την ανανέωση. Ας εκμεταλλευτούμε αυτή την εποχή. Είναι καλό να αφήσουμε να μας πλημμυρίσουν συναισθήματα ελπίδας, αγάπης, έρωτα και να νιώσουμε ψυχική ανάταση.

Μην το ξεχνάμε με την καθημερινότητα.....

"Ανθισμένες αμυγδαλιές, χρώματα, πουλάκια που κελαηδούν.Έρωτας: Όλη η φύση ζευγαρώνει. Αναγέννηση, ελπίδα, αισιοδοξία. Όλα θα πάνε καλύτερα! Ψώνια: ανοιξιάτικα ρούχα στις βιτρίνες! Βόλτες! Βόλτες! Βόλτες! Αλλεργίες. Το πέρασμα στην αγαπημένη μας εποχή: το καλοκαίρι!

Με μία λέξη;      

     Άνοιξη!"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!