Τέλος εποχής για τα καυτά εξώφυλλα του «Penthouse»

«Πνίγηκε» στα χρέη η μητρική εταιρεία του περιοδικού - Οι υποχρεώσεις της υπολογίζονται από τα 500 εκατ. μέχρι το ένα δισ. δολάρια
Αίτηση υπαγωγής στο Κεφάλαιο 11 του αμερικανικού πτωχευτικού κώδικα κατέθεσε σήμερα η εταιρεία FriendFinder Networks, μητρική εταιρεία του Penthouse Media Group, η οποία εκδίδει το ανδρικό περιοδικό Penthouse.
Σύμφωνα με το έγγραφο που κατατέθηκε, οι υποχρεώσεις της εταιρείας υπολογίζονται στα 500 εκατ. ευρώ με 1 δισ. δολάρια, ενώ τα στοιχεία ενεργητικού της ανέρχονται μόλις σε 10 εκατ. δολάρια.
Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι πριν από τρία χρόνια η διοίκηση του περιοδικού είχε κάνει πρόταση εξαγοράς του μεγάλου αντιπάλου της, της Playboy Enterprises Inc έναντι 210 εκατ. δολαρίων.
Το Penthouse ιδρύθηκε το 1965 από τον Μπομπ Γκουτσιόνε. Αρχικά συνδύαζε άρθρα επικαιρότητας και lifestyle με ερωτικές φωτογραφίσεις μοντέλων, ωστόσο, τη δεκαετία του '90 το περιεχόμενό τους έγινε περισσότερο πορνογραφικό.
Αν και ο Γκουτσιόνε είναι Αμερικανός η ίδρυση και πρώτη έκδοση του περιοδικού έγινε στην Αγγλία, σύντομα όμως άρχισε να πωλείται και στις Η.Π.Α. Μάλιστα, στο απόγειο της επιτυχίας του ο Γκουτσιόνε εθεωρείτο ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στις Η.Π.Α.
Στις 12 Αυγούστου του 2003 η ιδιοκτήτρια εταιρεία του περιοδικού, General Media, κήρυξε πτώχευση. Ωστόσο, μέχρι και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους το περιοδικό βρισκόταν στα ράφια χάρη σε συμφωνία που είχε επιτευχθεί με τους πιστωτές.
Στις 4 Οκτωβρίου του 2004 η General Media επανήλθε από την χρεωκοπία, μετονομάστηκε σε Penthouse Media Group και πέρασε στα χέρια επενδυτών από τη Φλόριντα.
Οι νέοι ιδιοκτήτες «μαλάκωσαν» το περιεχόμενο του περιοδικού, σε μια προσπάθεια να αυξήσουν τις πωλήσεις του Penthouse. Ωστόσο, το γνωστό περιοδικό δεν κατάφερε ποτέ να ανακάμψει.
Πάντως, μέχρι τον Οκτώβριο του 2010 το Penthouse κυκλοφορούσε στην Αυστραλία, στην Ολλανδία, στη Ρωσία, στην Ουγγαρία, στην Πορτογαλία, στην Βουλγαρία, στην Ισπανία, στην Ταϊλάνδη, στην Ελλάδα, στη Γερμανία και στην Βρετανία...
 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!