Ο Πάνος Ζήνας πρόεδρος της κριτικής επιτροπή των "Καλλιστείων Νοτίου Αιγαίου 2015"

Ο Πάνος Ζήνας πρόεδρος της κριτικής επιτροπή των "Καλλιστείων Νοτίου Αιγαίου 2015"!!! Ο Διάσημος Έλληνας σχεδιαστής που έχει αφήσει πλέον το στίγμα του στα ελληνικά καλλιστεία θα επισκεφτεί το νησί μας εις διπλούν!

Ο Πάνος Ζήνας δημιούργησε τις μάρκες Cinema & Zinas στο Λονδίνο, πριν από τριάντα χρόνια. Η μάρκα, μεταφέρθηκε στην Ελλάδα, μερικά χρόνια αργότερα και από τότε έχει τον καθορισμό της τάσης και κυριαρχεί στην ελληνική αγορά, παρουσιάζοντας συλλογές που συνδυάζουν την πολυτέλεια και την θηλυκότητα με το μοντέρνο και το all-time classic.
Το όνομα του Έλληνα σχεδιαστή γίνεται παγκοσμίως γνωστό χάρη στη συνεργασία του με τον Αλεσάντρο Βερσάτσε. Τα ρούχα που σχεδίασε για λογαριασμό του Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo τονίζουν το γυναικείο στήθος, αποπνέουν θηλυκότητα, αλλά μυρίζουν και Ελλάδα, Μύκονο και Αιγαίο!...Καλώς να μας έρθει λοιπον...!!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!