10 πράγματα που (όλες οι μαμάδες) κάνουμε όταν κοιμάται το μωρό!

Η αλήθεια είναι ότι όλες οι μαμάδες, περιμένουμε να κοιμηθεί το μωρό για να κάνουμε πράγματα που έχουμε παραμελήσει! Άλλο, αν και το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να κοιμηθούμε.

1. Ξαπλώνουμε στον καναπέ, κοιτάζουμε το ταβάνι και απολαμβάνουμε αυτά τα υπέροχα λεπτά σιωπής. Όσο κρατήσουν!

2. Ανοίγουμε το I-phone, smartphone, υπολογιστή (ή ότι διαθέτει τέλος πάντων η καθεμία) και ελέγχουμε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, εφαρμογές ειδήσεων και μηνύματα σε μια προσπάθεια μας να επανασυνδεθούμε με τον υπόλοιπο κόσμο.

3. Κοιτάζουμε το μπάνιο. Προσπαθούμε να θυμηθούμε πόσες φόρες έχουμε απολαύσει ένα δεκαπεντάλεπτο μπάνιο από τότε που γεννήθηκε το μωρό. Μάλλον καμία. Μήπως να κάναμε ένα μπάνιο τώρα που κοιμάται; Μέχρι να το αποφασίσουμε, ξανά- ξαπλώνουμε στον καναπέ, κοιτάζουμε το ταβάνι και απολαμβάνουμε αυτά τα υπέροχα λεπτά σιωπής. Όσο κρατήσουν!

4. Περνάμε αρκετά λεπτά κοιτάζοντας με απορία στο μωρό, μέχρι να διαπιστώσουμε αν οι ανάσες του είναι ρυθμικές και αν κοιμάται φυσιολογικά! Το κοιτάζουμε με λατρεία, και περηφάνια θαυμάζοντας αυτό το τέλειο πλάσμα που «γεννήσαμε». Ξαφνικά εκείνο αρχίζει να κουνιέται. «Ωχ, το ξύπνησα!», σκεφτόμαστε! Και φεύγουμε νυχοπατώντας από το δωμάτιο!

5. Αρχίζουμε να σκεφτόμαστε ποια δουλειά είναι πιο επείγουσα, μήπως και προλάβουμε να την κάνουμε τώρα που κοιμάται το μωρό. Σίδερο, ξεσκόνισμα, μαγείρεμα, πλύσιμο, μήπως το μπάνιο που έχει γεμίσει τρίχες; Μπα, άσε αργότερα! ΞΑΝΑ-ξαπλώνουμε στον καναπέ, κοιτάζουμε το ταβάνι και απολαμβάνουμε αυτά τα υπέροχα λεπτά σιωπής.

6. Αρχίζουμε να επεξεργαζόμαστε όλα τα συναισθήματα ενοχής μας. Βαθύς αναστεναγμός! Πολύ χνούδι κάτω από το χαλί, πολλές τρίχες το μπάνιο, τίποτα στο ψυγείο. Δεν σηκωνόμαστε όμως από τον καναπέ!

7. Περιπλανιόμαστε στο ψυγείο. Βαθύς αναστεναγμός! «Να πάρω λίγο τυράκι, λίγο χτεσινό παστίτσιο, ή να κόψω καμιά σαλάτα»! Κλείνουμε το ψυγείο αναστενάζοντας και πηγαίνουμε πάλι να δούμε τι κάνει το μωρό!

8. Παίρνουμε τηλέφωνο τον άντρα μας να του πούμε ότι κοιμάται το μωρό. Αλλά και να του αποδείξουμε ότι εμείς ΔΕΝ κοιμόμαστε.

9. Σκεφτόμαστε να κάνουμε λίγη γιόγκα. Κάνουμε μια δυο ασκήσεις. Αρκετά! Σηκωνόμαστε ικανοποιημένη! 10. Παίρνουμε το τηλέφωνο, βγάζουμε το μωρό μερικές φωτογραφίες και το κοιτάζουμε με λατρεία. Δεν πειράζει! Αύριο ίσως και να έχουμε μια πιο παραγωγική μέρα!4

πηγή: http://www.imommy.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!