Χρυσές δουλειές για πρώην βασίλισσα του πορνό που άνοιξε... σχολή πορνοστάρ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Η Λίζα Αν είναι η νέα είσοδος στον κόσμο των επιχειρήσεων. Ε, και λοιπόν; Θα έλεγε κάποιος. Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Η Λίζα Αν είναι 42 ετών και είναι πορνοστάρ.

Εγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό, λόγω των αμφιλεγόμενων "ερμηνειών" της στις οποίες σατίριζε την πρώην υποψήφια για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, Σάρα Πέιλιν. Τον Δεκέμβριο όμως ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, καθώς θα αρχίσει να ασχολείται με σειρά επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.


Αυτή είναι η δεύτερη φορά που αποσύρεται από το επάγγελμα. Η πρώτη ήταν το 1997 όταν άρχισε να κορυφώνεται ο τρόμος και ο πανικός για το AIDS. Τώρα, όμως λέει ότι φεύγει για τα καλά, για να ανοίξει τα φτερά της σε άλλες, νέες προκλήσεις.


"Το 2005, όταν επέστρεψα στη δουλειά, έφτιαξα ένα 10ετές πλάνο", είπε η ίδια στο CNBC 'Είδα ότι έφτανα στους στόχους μου πολύ γρηγορότερα από το σχέδιο αυτό και σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να αρχίσω να εργάζομαι για το νέο μου πάθος – τον αθλητισμό". Η Λίζα Αν έχει το δικό της σόου στον δορυφορικό σταθμό SiriusXM με τον τίτλο "Lisa Ann Does Fantasy."


Εχει επίσης τη δική της εταιρεία παραγωγής και έχει ξεκινήσει να γράφει βιβλίο για τη ζωή της. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Εχει ξεκινήσει ακόμα ένα μοναδικό εγχείρημα: ένα boot camp για ανερχόμενες πορνοστάρ. Η ίδια το περιγράφει ως "πρόγραμμα καθοδήγησης" για όσους μπαίνουν στον συγκεκριμένο χώρο, με την παροχή συμβουλών για τα πάντα, από την πληρωμή φόρων μέχρι τεχνικές αποτελεσματικής αυτοπροβολής.


Επίσης, η Λίζα Αν έχει ήδη υποβληθεί σε επέμβαση μείωσης στήθους, ως ένα πρώτο βήμα επιστροφής στη φυσιολογική ζωή. Όπως είπε η κίνησή της να αποσυρθεί ήταν αποφασιστικής σημασίας για την επιτυχία του νέου της εγχειρήματος.
"Θα παίρνουν συμβουλές από σένα και δεν θα νοιώθουν ότι είμαστε ανταγωνίστριες".


Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα γι' αυτήν λόγω της τεράστιας επιτυχίας που είχε ως "Πέιλιν". "Μου έτυχε στην ιδανική στιγμή. Ήμουν στην κατάλληλη ηλικία ώστε να μπορέσω να διαχειριστώ καλά τη δημοσιότητα που μου έδωσε ο συγκεκριμένος χαρακτήρας"..

ΠΗΓΉ: http://www.newmoney.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!