Ο διάσημος σκηνοθέτης ΜΕΓΑΚΛΗΣ ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ το 6ο μέλος της κριτικής επιτροπής!

Ο διάσημος σκηνοθέτης ΜΕΓΑΚΛΗΣ ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ το 6ο μέλος της κριτικής επιτροπής!

Ο λόγος για τον Μεγακλή Βιντιάδη, το σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών! Ο Μεγακλής, αρχικά σπούδασε στην σχολή θεάτρου του Ωδείου Αθηνών, ταξίδεψε στην Αυστραλία και στην Νέα Ζηλανδία όπου εργάστηκε ως ηθοποιός, μέχρι που πηγαίνει στην Βοστώνη και αποφασίζει να σπουδάσει και να εργαστεί ως τηλεοπτικός σκηνοθέτης… Αυτή ήταν και η αρχή μίας μεγάλης καριέρας! Επιστρέφει στην Ελλάδα όπου εργάζεται για 42 ολόκληρα χρόνια στη δημόσια αλλά και στην ιδιωτική τηλεόραση. Πίσω από κάθε μεγάλη επιτυχία, υπήρχε η δική του υπογραφή. Συνεργάστηκε με μεγάλες προσωπικότητες του δημοσιογραφικού αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου. Δικές του σκηνοθετικές επιτυχίες είναι «Τα τετράγωνα των Αστέρων» και το «Κάνε ό,τι κάνω» με τη Μαρία Αλιφέρη, το σίριαλ «Εκείνες κι εγώ» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, το «Ονειροπαρμένος» με τον Κ. Βουτσά, «Η γειτονιά μας» και «Ο κύριος Συνήγορος». Ήταν επίσης σκηνοθέτης της εκπομπής του Φρέντυ Γερμανού «Αλάτι και πιπέρι», πολλών επιθεωρήσεων του Αλέκου Σακελάριου και διάφορων μουσικών προγραμμάτων.

Το 1990 ξεκινά δυναμικά στον ΑΝΤ1 σκηνοθετώντας όλους διαγωνισμούς ομορφιάς, τα τηλεπαιχνίδια, το «Ciao Antenna», το «Big Brother», το πρώτο «Fame Story» και άλλα πολλά. Συνεργάστηκε επίσης με τα κανάλια MEGA, STAR και ALPHA. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η σατιρική ραδιοφωνική εκπομπή που έκανε μαζί με τους Ηλία Μπενέτο και Γιάννη Καραλή!

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!