Ξεκίνησε να τραγουδάει, αλλά όταν η κάμερα έκανε zoom στο φόρεμά της; Μείναμε με ανοιχτό το στόμα!

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Jennifer Lopez εντυπωσιάζει πάντα το κοινό της, αλλά στην τελευταία εμφάνισή της στο American Idol έστρεψε για μια ακόμη φορά τα μάτια πάνω της από την λάμψη του φορέματός της.

Κανονικά στο παιχνίδι είναι στη θέση του κριτή, δίνοντας συμβουλές. Αλλά αυτή τη φορά βγήκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το “Feel the Light”! Το φόρεμά της ήταν όμως αυτό που πραγματικά άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, παρόλο που η φωνή της είναι άκρως σαγηνευτική.

 

Όταν ξεκινάει να τραγουδάει φοράει ένα μακρύ λευκό φόρεμα που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της σκηνής, αλλά στο 0:57, αλλάζει ο φωτισμός και το φόρεμα της μετατρέπεται σε κάτι μαγικό. Δες το video και θα νιώσεις σαν να είσαι σε παραμύθι!

Δείτε το βίντεο...

 

πηγή: http://www.tilestwra.com/

της Τίνας Μιχαηλίδου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!